Till salu

Här är de hästar som för tillfället är till salu. Finns det inga i listan så beror det inte på att vi inte uppdaterar utan för att vi inte har någon för tillfället. Är det så att du är nyfiken på Morganhästen så är du ändå alltid välkommen att hälsa på och bekanta dig med vår härliga hästras.

Grevareds Unlimited

Tvåbening sökes

Jaha, så då skall man säljas! Jag som hoppades att jag skulle få gå och skrota här med morsan och våra kompisar utan att behöva fundera så mycket på annat än att äta och må bra. De vill väl förstås att man skall ”utvecklas” och bli en ”god representant” för rasen och som kan få betittas av andra än bara de nära ”hagenborna”. Men ja ja, det blir säkert bra, men jag har faktiskt vissa krav om jag nu skall tvingas härifrån. Det går inte ann att skicka mig vart som helst, det skall vara ett bra ställe där jag får bra mat och trevligt umgänge. Kan det uppfyllas så skall väl jag dra mitt strå till stacken och ställa upp på en och annan ansträngning. Men jag vill nog gärna träffa min tilltänkta innan så att jag kan bilda mig en egen uppfattning om huruvida det kan komma att klicka eller ej.

Här kommer en liten spec på mig själv och du får gärna skicka en på dig själv innan vi bestämmer oss.

Jag är född 2017 och är mörkbrun utan tecken. Ja ja, några ljusare fläckar kan det kanske finnas kvar då fölpälsen inte är helt borta ännu. Min pappa heter Marvin 31 och mamma är Gradells Kendra in Motion. Tyvärr fick de aldrig träffas i ”real life” men sådant går ju uppenbarligen att fixa ändå med moderna medel och en fungerande postgång.

Pappa Marvin har genomfört ett godkänt bruksprov och blivit exteriörbedömd med 41 poäng och med siffrorna 98879. Han är även känd i cowboyskretsar genom bland annat SM guld i Team Sorting 2012 och SM guld i Dummy Tying 2013.

Mamma Kendra kom hit ifrån USA 2015. Där ägnade hon sig mest åt att träna och springa Hunter Pleasure och fick faktiskt en del fina placeringar ibland konkurenter som kom ifrån ”små hålor” som New York och Boston. Inte illa va? På Morganriks 2016 gjorde hon sitt första och hittills enda framträdande i Sverige och blev då Best in Show av den Amerikanska domaren och fick 42 poäng (99888) av den svenska premieringsförrättaren.

Hör gärna av dig. Kanske kan det bli du och jag tillsammans på livets gröna ängar.